Obrazna joga

joga obraza 6V današnjem svetu imajo tako ženske kot moški veliko željo po popolnem izgledu. Tako eni kot drugi so pripravljeni potrošiti ogromno denarja in časa za invazivne kozmetične procedure in inekcije botoxa z namenom zaustaviti starostni proces. Pomlajevanja in s tem bolj zdravega videza se lahko lotimo na popolnoma naraven način, katerega rezultati bodo dolgoročni.

S staranjem se začnejo pojavljati prve gube na obrazu. Ne moremo se znebiti podbradka, ki zelo postara videz in naredi debelušen obraz. Slabeti pričnejo mišice v telesu in na obrazu. Prožnost mišic se zmanjša, s tem pa potem šibke mišice posledično povzročajo povešenost in nagubanost kože. Vse to lahko preprečite z vajami obrazne joge. Dosegli boste bolj mladosten videz in vitek obraz z napeto kožo.

Joga obraza vam bo že v nekaj tednih prinesla razliko, ampak ne le v vašem zunanjem izgledu, temveč tudi v vašem počutju. Ko se boste videli drugače, boste začeli tudi v svojih mislih spreminjati mnenje o svoji zunanji podobi. Z jogo obraza se sprememba zgodi iz vašega zunanjega vidika, in prav tako tudi notranjega, to pomeni, da vaš um zaznava vašo pozitivno čustveno reakcijo na svojo samopodobo. Vaje joge obraza bodo povzročile napetost vaših ličnic. Obrazna joga vaj bo povzročila napetost vaših lic. Koža okoli očesnega predela bo manj zabuhla in prav tako se bodo gube ob ustih, na čelu in na vratu vidno zmanjšale. Joga je zelo koristna za delovanje srca, pljuč in duševnega počutja. Vaje obrazne joge pomagajo celotnemu organizmu, da znova vzpostavi ravnotežje. Vaje so zelo preproste.

Obraz sestavlja več kot 58 mišic. Z njimi izražamo različna čustva, s pomočjo obraznih mišic lahko jemo in govorim. Čeprav te mišice vsakodnevno uporabljamo, jih vseeno ne telovadimo dovolj. Z vajami joge obraza boste zelo utrdili mišično maso, vendar morate te vaje izpeljat na pravilen način brez raztezanja kože.

Dodaj odgovor