Nakup lucume in camu camuja v prahu

Kaj sploh sta camu camu in lucuma? Gre za super živili, ki nam nudita mnoge pozitivne učinke. Super živilo lucuma v prahu ima prijetno  sladek okus, torej nam lahko služi kot zdravo sladilo. Lucuma je odličen vir vlaknin, vitaminov in mineralov ter je naravni vir železa in fosforja, snovi, ki prispevata k sproščanju energije pri presnovi. S pomočjo lucume v prahu boste tako pripomogli k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, hkrati pa zaščitili svoje telo pri delovanju imunskega sistema. Ker ima lucuma v prahu nizek glikemični indeks, jo lahko uvrščamo med zdrave alternative sladkorja. Lucuma v prahu je primerna prav za vse, tudi za tiste, ki imate kakršnekoli zdravstvene težave.

Kaj pa je camu camu? Gre za grm, ki ima rdeče-vijolične jagode in raste v amazonskem deževnem gozdu v Peruju. Camu camu je izjemno učinkovit pri krepitvi imunskega sistema, saj vsebuje ogromno C vitamina. Camu camu v prahu je odličen antioksidant, vsebuje pa tudi vitamine skupine B, kalcij, fosfor, kalij, železo, aminokisline, tiamin, riboflovin, niacin in bioflavonoide. Med prednosti oziroma pozitivne učinke camu camuja v prahu štejemu tudi lajšanje težav pri gripi in prehladu, pospeševanje procesa celjenja ran in obnavljanja vezivnih tkiv ter zmanjševanje pogostosti in intenzivnosti migren ter depresije.

Skratka, zagotovo vas mika, da bi tudi vi poizkusili lucumo v prahu ali pa camu camu v prahu in se prepričali o vseh teh pozitivnih učinkih na vaše zdravje. V kolikor to drži, vam priporočam, da obiščete spletno trgovino Bizdravo in si tudi vi privoščite nekaj za svoje zdravje.

Dodaj odgovor