Kaj je električni motor za otroke

Električni motor za otroke poganja električni motor ter oddaja pravi zvok motorja.

Ko zahromi zvok motorja. Brrrmmmm, brrrrmmmmm, takoj vemo, da je to eletrični motor za otroke. Ta značilen zvok je na las podoben pravemu motorju, sicer ne tistemu, s katerim se po cesti podita Marc Marques ali Rossi, vendar je bolj podoben tistemu, ki ga ima kakšen dedek v garaži. A kljub temu je za otroke atrakcija na katero so še kako ponosni.

Nam je popolnoma razumljivo, saj si predstavljamo sebe v otroških letih, kako smo bili veseli, če smo lahko naredili en krog v kakšnem avtomobilu v zabaviščnem parku, pa je bil popolnoma obtolčen in proti temu nič kaj privlačen.

A pomembno je bilo, imel je tisto neko posebno noto, katere druge stvari niso imele, bil je redek in delal nas je posebne. Spomnim se, kako smo se nekoč odpravili v zabaviščni park in sem lahko sedla na motor, ki se je samo vrtel, kaj drugega ni dal od sebe, a bil je sanjski, bile so moje sanje in ko sem bila polnoletna, sem rekla, da bom tudi jaz motoristka ter prvo naredila izpit za motor. No ja, slednjega še danes nimam. Povedati želim, da je vsekakor smiselno, da se otrokom pustijo sanje, da lahko občuduje igračo, da se lahko pelje in da se počuti mogočnega, da čuti tisti veter v laseh, da si nadane čelado, da obleče kombinizon in da se počuti kakor da bi se podil po cesti. Sanje, ki bodo morebiti za vsaj nekaj trenutkov postale resničnost.

avtoElektrični motor za otroke je več kot samo sanje, je nekaj kar otrokom daje veselje, kar jih dela velike in odločne. Če si upa peljati z motorjem, zagotovo upa tudi kaj drugega. Motor je veliko težje peljati kakor avtomobil, predvsem pa je neverjetni občutek, ko se pelješ 250 km/h in vidiš kako samo švigaš mimo avtomobilov. No, slednjega niakkor ne bodo počeli vaši malčki, bodo pa imeli to v mislih in bodo uživali. Nič manj ne bodo uživali tudi tisti, ki se bodo peljali s štirikolesnikom na akumulator. Tudi slednji je skrita želja marsikaterega adrenalinskega odvisneža in marsikateri bi se želel poditi po gozdu in občutiti to norost.

Otrokom je seveda vse dovoljeno, je pa prav, da se jim pri tem pove, kje so moje in kaj smejo narediti, da ne ogrozijo svojega ali celo tujega življenja.Otroški avto na akumulator nikakor ni nedolžen, nekateri zmorejo kar velike hitrosti in so narejeni tudi za vožnjo dveh otrok hkrati. Med vodilnimi je zagotovo znamka Peg Perego, ki ima vrhunske motorje in štirikolesnike. Štirikolesnik na akumulator bo prepričal tako najmlajše, kakor nekoliko starejše. Vsekakor dovolj velik razlog, da bo mali nedebudnež skušal prepričati svoje starše, da je štirikolesnik tisto kar dejansko potrebuje in si želi. Le od staršev in njihovega finančnega stanja pa je odvisno ali bo slednjega tudi dobil. Morebiti mu tudi uspe. Seveda pa je vse odvisno od tega, kako zelo močna je želja.

Električni motor za otroke je želja majhnih in nekoliko večjih, podobno kakor štirikolesnik s katerim bi ustvarjali vragolije.

Dodaj odgovor